Postmodern Hikayeleme

12 video-oturum ve zoom üzerinden bir araya geleceğimiz en az 1 video konferanstan oluşacak bu atölyede edebi eserlerde anlatım ve temsil biçimlerinin değişimini orta çağdan başlayarak tartışacağız, farklı alanlardaki tarihsel gelişimlerin etkilerini sanat eserleri üzerinden takip ederek günümüze kadar ilerleyeceğiz. İhsan Oktay'ın ilk üç romanına, öğrendiğimiz teknikler ve okuma stratejileri üzerinden bakarak atölyemizi tamamlayacağız. Daha verimli bir çalışma için atölyenin 2. haftası dolduğunda Puslu Kıtalar Atlası'nı bitirmiş olmanız faydalı olur. Tabii diğer iki romanı da atölyenin hızında okuyarak ilerlemek en verimli sonucu verecektir.  Kayıt olacağınız bu sanal atölyede belirli bir gün ve zamanda hazır bulunmanız gerekmiyor. Videoları kendi zamanlamanızla izleyebilirsiniz. Seminer tarafı ağır basan bu atölyede romanları değerlendirirken ortak platformumuzda yazışacağız. Bunları yaparken İstanbul'da bulunmanız gerekmiyor. Türkiye'nin ya da dünyanın herhangi bir yerinden katılabilirsiniz.
· 04/05/2019
0 0 votes
Article Rating
+66 katılımcı
Hemen Katıl

Atölye Includes

  • 7 Ders
Bildirim al
Bildir
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
ismail.yigit
Member
26/06/2019 14:32

Cervantes’in Don Kişot romanı için bilindik kriterlere göre ilk roman olsa da aynı zamanda post-modern roman özellikleri de taşımaktadır diye ilginç bir ifade duyduğumu hatırlıyorum. Doğru mu, bu konudan bahsedebilir misiniz?

Yazmak istiyorsunuz ama bir türlü başlayamıyorsunuz, Başlasanız da sürdürmekte zorlanıyorsunuz, O zaman bu atölye tam size göre.
Gün :
Saat :
Dakika :
Sn

Hoşgeldin !
Seni Tekrar Aramızda Görmek İstiyoruz

Yazarlar Kulübü
Seni Bekliyor

✎Bize ulaşabilirsiniz